Pannon Csoport

Pannon Csoport Kft.
Cím: 2045 Törökbálint, Tópark u. 3.
Telefon: +36 70 705 0400
E-mail: csatlakozas@pannoncsoport.hu
Web: www.pannoncsoport.hu

Vélemények rólunk

 

Austrotherm Kft.

Szecskő László - Kereskedelmi Igazgató

Austrotherm Kft. Austrotherm Kft.

A Pannon megalapításának évében az Austrotherm Kft. az elsők között kötött forgalmazási szerződést az új társulással. Üzleti és már-már barátinak mondható személyes kapcsolataink viszont ennél az időpontnál - ha jól emlékszem, éppen 2006-ot írtunk akkor - több Partner esetében is lényegesen régebbre datálódik. A Pannon Csoport-Austrotherm forgalma az utóbbi években is töretlenül fejlődött, amit ezúton is köszönünk.

Az elkövetkezendő időszakban, az új hőtechnikai előírások életbelépésével, jelentősen növekedni fog a beépítendő hőszigetelő anyagok vastagsága, így az értékesíthető mennyiség is. Reményeim szerint ebben a kissé talán "rózsaszínre" (XPS:) festett jövőképben közösen leszünk ott.

Bachl Kft.

Gecse Mónika - Cégvezető, Kereskedelmi Vezető

Bachl Kft. Bachl Kft.

Büszkén mondhatjuk, hogy a Bachl Kft. jelen lehetett a Pannon szárba szökésének meghatározó pillanataiban! Közös cél vezérelt bennünket a kezdetektől, ami meghatárózó beszállító partneri szintre emelte kapcsolatunk.

Ennek egyik kiemelkedő pillanatában a Pannon Beszerzési Társaság az elsők között vehette át a Bachl-Ház elismerő díjat is. Jelenleg is erre a közös alapra építkezik évről évre felfelé ívelő együttműködésünk.

Pápateszéri Téglaipari Kft.

Lipták Csaba - Kereskedelmi és Marketing Igazgató

Pápateszéri Téglaipari Kft. Pápateszéri Téglaipari Kft.

 

A Pápateszéri Téglaipari Kft. sok éves múlttal rendelkező, magyar tulajdonú téglagyár. Bakonytherm márkanéven ismertek a termékeink. Tégláinkat a kor színvonalának megfelelő, modern technológiával gyártjuk, így a minőség garantált. A Pannon csoporttal, mint magyar tulajdonú építőanyag kereskedő hálózattal több évre visszatekintő, kölcsönösen eredményes üzleti kapcsolatunk van. Az elmúlt években jelentősen nőtt az árbevételünk a csoport tagjainál, akik közül több vállalkozás is a legnagyobb Bakonytherm forgalmú kereskedőink közé tartozik.

BaloBau Kft.

Baló Attila – Tulajdonos

BaloBau Kft. BaloBau Kft.

 

A BaloBau Kft. kiemelt partnerként tekint a PANONN CSOPORT tagjaira. A kölcsönös előnyök szem előtt tartása mellett, mindig megteszünk mindent kapcsolatunk erősítésének érdekében.

Megbízható és korrekt beszállítóként hosszú távon képzeljük az együttműködést.

Barabás Téglakő Kft.

Barabás Árpád - Cégtulajdonos

Barabás Téglakő Kft. Barabás Téglakő Kft.

Abban, hogy cégünk Magyarország egyik vezető térkőgyártó vállakozásaként lett közismert, fontos szerepe volt az olyan stabil és megbízható partnereknek, mint a Pannon Csoport Kft. E stratégiai együttműködés évei alatt bebizonyosodott, hogy a két cég kölcsönösen segítheti egymást egy versengő piacon - mely együttműködésnek valódi nyertesei végeredményében mindazok, kik a Pannon Csoport segítségével hozzájuthattak a Barabás legmagasabb minőségű térköveihez.

Bízunk benne, hogy még sokáig dolgozhatunk közösen azért, hogy Magyarország közútjai, járdái, kertjei minőségi és tartós burkolattal válhassanak patinássá és egyre élhetőbbé. Ez - azt hiszem - közös küldetésünk.

Baumit Kft.

Illy Gábor - Ügyvezető Igazgató

Baumit Kft. Baumit Kft.


Mi általában win-win szituációban gondolkodunk, vagyis a BAUMIT célja, hogy vele szorosan  együttműködő partnerei megtalálják saját érvényesülő érdekeiket az operatív üzleti kapcsolatokban.

Amennyiben környezetünkkel egy élő, konstruktív EGYÜTTMŰKÖDÉSRE törekszünk, amiben a másik fél érdeke, jövőképe is figyelembe veendő szempont, akkor a feszültségek megszűnnek, sőt pozitív energiává alakulnak.

Ezt a kellemes fejlődést és helyzetet éljük mi meg a PANNON CSOPORT tagjaival. Ritkaság, értékelendő helyzet, nekünk is tenni kell, hogy fennmaradjon.

Bramac Kft.

Micheller Gábor - Ügyvezető Igazgató

Bramac Kft. Bramac Kft.

A Bramac Kft. és a Pannon Csoport több éves, sikeres együttműködésének köszönhetően Magyarországon egyre több otthont díszítenek Bramac tetők. A Pannon Csoport mára cégünk egyik legfontosabb együttműködő partnerévé lépett elő termékeink értékesítése révén.

Büszkék vagyunk az elvégzett közös munkára és reméljük, az eddigieknél még sikeresebb évek állnak előttünk.

Büsscher & Hoffmann Kft.

Böcskei Zsolt - Ügyvezető Igazgató

Büsscher & Hoffmann Kft. Büsscher & Hoffmann Kft.

Az elmúlt évek jó emberi és üzleti kapcsolatai eredményes együttműködést hoztak létre a Pannon csoport tagjai és a Büsscher & Hoffmann cég között. Az építőipar egy kis szegmensében mind a standard, mind a speciális vízszigetelő termékek területén a közös célok és a közös munka  kiemelkedő előrelépést jelentett mindkét vállalkozás életében. Az új technológiák elsajátítása, új termékek alkalmazása, továbbadása a vásárló felé a jövőben is növelni tudja majd a cégek eredményes kereskedelmét.

Charvát Kft.

Csömöri János Csaba - Ügyvezető Igazgató

Charvát Kft. Charvát Kft.

A Pannon Csoport a Charvát Kft egyik kiemelt kereskedelmi partnere.

A több évre visszanyúló kapcsolatunk jelzi azt, hogy mindkét cég nyitott az építőiparban jelenlévő változásokra. Ez a gyümölcsöző kapcsolat nem lenne sikeres, ha a meghatározott célok és a kereskedelemről elképzelt gondolataink merőben eltérőek lennének. Úgy gondolom, hogy a Charvát Kft-nél  elvégzett folyamatos innovációnak köszönhetően a jövőben még sikeresebb évek elé tudunk nézni a Pannon csoport tagjaival.

FAKRO Magyarország Kft.

Kovách László - Ügyvezető Igazgató

FAKRO Magyarország Kft. FAKRO Magyarország Kft.

A hosszú távú sikeres működésünk alapja a Viszonteladó partnereinkkel való együttműködés, ezért is nagyon értékes számunkra a Pannon Centrum Kft.-vel kialakított stabil kapcsolat. Közös sikereinket a professzionális szakmai háttér mellett a kiváló személyes kapcsolatoknak és a napi munkában kialakított rugalmasságnak köszönhetjük.

Frühwald Kft.

Hannes Holl - Ügyvezető Igazgató

Frühwald Kft. Frühwald Kft.

Azért fontos a Pannon Csoport nekünk, mert számos és még bővülő tagokkal, korrekt üzleti kapcsolattal, sikeres fejlődést értünk el. Ezért bízunk benne, hogy, úgy mint a múltban, úgy a jövőben is kiemelt stratégiai partnere lesz csoport a Frühwald Kft-nek.

Knauf Insulation Kft.

Aszódy Tamás - Ügyvezető Igazgató

Knauf Insulation Kft. Knauf Insulation Kft.

A szakmai és üzleti elvárások minél magasabb szintű teljesítése mellett a partneri kapcsolatokban  alapvető fontosságú a humán tényező. Ezek hosszú távon nem választhatóak el egymástól és kifizetődik együttes figyelembevételük.

A Pannon Csoporttal való közös munka biztosítja az emberi oldalról is motivált együttműködést és ugyanakkor a win-win végeredmény felé való törekvést, ezzel segítve a meglehetősen csiszolatlan magyar építőipari kultúra fejlődését.

Lasselberger-Knauf Kft.

Veit Tamás - Ügyvezető Igazgató

Lasselberger-Knauf Kft. Lasselberger-Knauf Kft.

A Pannon Csoport a Lasselsberger-Knauf Kft. egyik legfontosabb partnere. Hosszú időszakra nyúlik vissza együttműködésünk, hiszen a kezdetektől segítjük egymás munkáját.

Ha egy dolgot kellene kiemelni a közös munkából, az az lenne, hogy a Pannon Csoporttal való együtt dolgozásban az a nagyszerű és kiemelkedő, hogy valóban partnerként tekint ránk mint építőanyag gyártóra, minden esetben figyelembe véve mindkettőnk érdekeit nemcsak rövid, hanem hosszú távon is. Törekszik arra, hogy a közösen elért eredményeink a kölcsönös megelégedettség szellemében valósuljanak meg.

JUB Kft.

Fehér László - Ügyvezető Igazgató

JUB Kft. JUB Kft.

A Pannon Csoporttal több éve tartó együttműködésünk mindig kiegyensúlyozott és sikeres volt. A közelmúltban történt pozitív változások jelzik, hogy még számos ponton tudjuk bővíteni együttműködési körünket a Pannon Csoport tagjaival.

A lehetőségek adottak, kívánok mindenkinek sikerekben gazdag közös munkát!

Leier Hungária Kft.

Komlós Andor - Ügyvezető Igazgató

Leier Hungária Kft. Leier Hungária Kft.

A Pannon csapatával a közös munka toleráns és innovatív. Megértjük a piac kihívásait. Ezekre pedig úgy tudunk közösen reagálni, hogy közben mindkét félnek elégedettség érzete legyen. A magyar építőipar jelenlegi helyzetében ez különösen fontos, jövőbe mutató magatartás. A stabilitást csak így lehet megőrizni.

Mapei Kft.

Markovich Béla - Ügyvezető Igazgató

Mapei Kft. Mapei Kft.

A Mapei Kft együttműködése a Pannon Csoport Kft-vel több mint 10 éves múltra nyúlik vissza. Cégeink kapcsolata évek óta gyümölcsöző, mindez köszönhető annak a kereskedelmi politikának, amit mindketten képviselünk. 

Úgy teremtünk értéket, hogy a pertnereink és az építtetők igényeinek kielégítését helyezzük tevékenységünk fókuszába, ami teljesen összecseng a Mapei Kft. küldetésével. Minden nap azon dolgozunk, hpgy segtsünk az embereknek egészség- és környezetbarát építési megoldásainkkal hosszú távon értéket létrehozni, melyet addig élvezhetnek egészségben, boldogságban, ameddig csak akarnak.

Masterplast Kft.

Pécsi László - Értékesítési Igazgató

Masterplast Kft. Masterplast Kft.

Cégünk stratégiájában kiemelten fontos célként szerepel, hogy a hazai építőanyag-kereskedelmi ágazat meghatározó szereplőivel hosszútávon együttműködő, sikeres üzleti kapcsolatot tartson fenn. Örömünkre szolgál, hogya  Pannon csoport Kft. szinte a megalakulásától  kezdve beszállító partnerének tekinti a Masterplast Kft.-t. Együttműködésünk alapja a korrekt üzleti magatartás és szakmai kompetencia, ami nagyban hozzájárul a kapcsolatunk folyamatos fejlődéséhez és érősödéséhez. Bízom abban, hogy ez a viszony sokáig megmarad, és a Materplast Kft. termékeivel és szolgáltatásaival továbbra is hozzájárul a Pannon Csoport Kft. jövőbeli sikereihez.

Sakret Hungária Kft.

Kárász Róbert - Kereskedelmi Igazgató

Sakret Hungária Kft. Sakret Hungária Kft.

Társaságaink közötti egüttműködés sikeressége az előremutató és konstruktív közös irányú gondokodásban rejlik.Az összehangolt célok kitűzése, megállapítása, és ezek elérésére irányuló tettek határozzák meg, hogy a tevékenységünk a piacon mennyire nyomatékosan jelenik meg. Mindkettőnk előtt még komoly közös lehetőségek állnak az építőanyag kereskedelem piacán, melyhez a tagok nyitottsága és az együttes aktivitás mindkét részről továbbra is elengedhetetlen tényező. A pozitív jövőkép megléte segíti elő a SAKRET és a PANNON sikerorientált hosszú távú együttműködését. 

Schiedel Kft.

Tenk Ferenc - Ügyvezető Igazgató

Schiedel Kft. Schiedel Kft.

A 70 éves Schiedel kéménygyár magyarországi üzleti partnere a Pannon Csoport Kft., mellyel 5 éves az együttműködésünk, építőanyag kereskedő tagjaival pedig több évtizedes működő üzleti kapcsolatot tartunk fenn. Termékünk a 100%-ban magyar tulajdonú kereskedéseknél jó kezekben van, azt közös munkával és jó szolgáltatással juttatjuk el a házépítőkhöz. A fejlődésben levő Pannon Csoport Kft. menedzsmentje folyamatosan bővíti a cég földrajzi lefedettségét, a csoportba belépő új kereskedések dolgozóit képzéseinken bevonjuk a Schiedel kémény értékesítésbe.

Semmelrock Stein + Design Kft.

Potos János - Ügyvezető Igazgató

Semmelrock Stein + Design Kft. Semmelrock Stein + Design Kft.

A Pannon Csoportban egy korrekt üzleti partnert ismertünk meg, akikkel évről évre folyamatosan tudjuk növelni eladásainkat. Mindig nyitottak az innovatív termékeink felé, az új lehetőségekkel nemcsak élnek, de egyenesen igénylik is azokat mind a termékeink, mind az egyéb aktivitásaink területén. Az üzleti együttműködéshez való proaktív és megbízható hozzáállásuk példaértékű a hazai palettán.

Schuller Eh'klar Kft.

Légrády Tamás - Kereskedelmi Vezető

Schuller Eh'klar Kft. Schuller Eh'klar Kft.

Miért jó a Pannonnal dolgozni?

Három dolgot emelnék ki:

1. A menedzsment jövőbe mutató, attraktív, kompromisszum kész és mindenekelőtt beszállító barát gondolkodásmódja, mely építőleg hat az egész Pannon Csoportra. Számomra fontos, hogy ez a hozzáállás ugyanúgy inspirálólag hat ránk, beszállítókra is!

2. A tagokban rejlő potenciál. E potenciál közös kiaknázására  jó pár szép pédát említhetünk a csapaton belül. 

3. A Pannon Csoport működésének stabil hátterét adó adminisztratív munkatársak pontos, gyors munkája. 

SGCPH Kft. - Rigips divízió

Piros Attila - Ügyvezető Igazgató

SGCPH Kft. - Rigips divízió SGCPH Kft. - Rigips divízió

A Rigips fontos partnere a Pannon Csoport, hiszen a tagok jelentős részével kapcsolatunk immár közel 25 esztendőre tekint vissza. Ezen idő alatt bebizonyosodott, hogy a szárazépítészeti piacon megkerülhetetlenek ezek a kereskedelmi egységek, hiszen nagy hangsúlyt fektetnek az innovációk továbbadására, a rendszerszemléletű gondolkodásra és a folyamatos fejlődés fenntartására. A stabil működés és financiális helyzet pedig egy olyan érték a Rigips számára melyre mindig is építhetett a múltban és számít rá a jövőben is.

SGCPH Kft. - Wéber divízió

Laukó László - Ügyvezető Igazgató

SGCPH Kft. - Wéber divízió SGCPH Kft. - Wéber divízió

A Pannon Csoport fokozatos fejlődése eredményeként meghatározó színfoltjává vált a magyar építőanyag kereskedelemnek. Ebben a folyamatban a Weber, a homlokzati rendszerek és hidegburkolási megoldások gyártója a kezdeti időktól fogva a közösen kialakított célok mentén vesz részt. Hisszük, hogy a piac sokszínűsége mellett, a vevők érdekeit hosszútávon az együttműködések eredményeként kialakuló magas szintű szolgáltatás és az értékarányos minőség biztosítja! 

Sika Hungária Kft.

Boros Gyula - Kereskedelmi Üzletágvezető

Sika Hungária Kft. Sika Hungária Kft.

 

A Sika Hungária Kft. később indult el a kereskedelmi vonalon, mint versenytársai. A Pannon Csoport partnerei komoly segítséget adnak nekünk abban, hogy termékeink ismertebbek legyenek akár a kivitelezési oldalon, akár a lakosság körében. A partnerek 30%-a szavazott nekünk bizalmat, velük évről évre növelni tudjuk forgalmunkat. Köszönöm segítségüket és bízva a további sikeres együtműködésben kívánok sok sikert a Pannon Csoport partnereinek!

Terrán Magyarország Kft.

Gódi Attila - Ügyvezető Igazgató

Terrán Magyarország Kft. Terrán Magyarország Kft.

 

A Terrán az ország egyik vezető tetőcserépgyártója. Ehhez a sikertörténethez a Pannon csoport tagjainak felkészültsége, szaktudása, rugalmassága és elhivatottsága elengedhetetlen volt. A közös célok és értékek mentén egy olyan partnerség alakult ki, melynek központjában a vásárlói igények maximális kiszolgálása áll. Ez az egyik záloga annak, hogy a jövőben is sok ezer magyar család otthonát minőségi, tartós Terrán tetőcserép védje.

Tondach Zrt.

Havasi Richárd - Kereskedelmi Igazgató

Tondach Zrt. Tondach Zrt.

A Pannon Csoport Kft. a Tondach Magyarország Zrt. kiemelten fontos partnere, aki folyamatos innovációnak köszönhetően partnereik, így a Tondach számára is olyan együttműködést biztosít, mely a hosszú távú közös üzleti sikerek záloga. Azok közé a tudatos vállalatcsoportok közé tartozik, melyek számára fontos szempont, hogy beszállító partnerei tisztában legyenek a cég stratégiájával és választ kapjanak kérdéseikre.

Ursa Zrt.

Horváth Csaba - Kereskedelmi Igazgató

Ursa Zrt. Ursa Zrt.

Az Ursa Zrt. és a Pannon Csoport együttműködése sok évre nyúlik vissza, egy folyamatosan növekedő, kölcsönös előnyöket hozó és talán ami a legfontosabb, a mai túlhajszolt, olykor nehezen érthető világunkban, emberi, partneri alapkon nyugvó kapcsolat. Ennek egyik alappillére, hogy a csoport központi vezetése és a tagok egyaránt és szakmailag elkötelezetten képviselik azt az irányt, amelyet az építőipari kultúra fejlesztése, a magasabb szintű termékek forgalmazása jelent, és amelyet az Ursa is elsődleges missziójának tekint. A megújult szellemben továbbélő Pannon Csoport Kft. továbbra is határozottan áll a tagok mögött, vezeti a kezüket döntéseikben, biztosítja számukra a piaci információkat és elvárja tőlük, hogy a csport tagi státuszért cserében a legkorrektebb pénzügyi fegyelem és vevőorientáltság jusson eszébe róluk, mind beszállító, mind vevő oldalról. 

Az Ursa bízik benne, hogy ez a kapcsolat további hosszú ideig fennmarad, és segíti a közös és egyéni célok megvalósítását egyaránt.

Vas-Fémker Kft.

Bérci Gyula - Értékesítési Vezető

Vas-Fémker Kft. Vas-Fémker Kft.

Célunk, hogy a néhány hónapja született megállapodásból, hosszú távú sikeres együttműködés legyen. A mielőbbi megvalósuláshoz várjuk az ajánlatkéréseket, megrendeléseket.

 

Pannon Csoport

Pannon Csoport Kft.
Cím: 2045 Törökbálint, Tópark u. 3.
Telefon: +36 70 705 0400
E-mail: csatlakozas@pannoncsoport.hu
Web: www.pannoncsoport.hu