Pannon Csoport

Pannon Csoport Kft.
Cím: 2045 Törökbálint, Tópark u. 3.
Telefon: +36 70 705 0400
E-mail: csatlakozas@pannoncsoport.hu
Web: www.pannoncsoport.hu

Bemutatkozunk

 

2015 január hónapban 39 magyar, családi tulajdonban lévő építőanyag kereskedelmi vállalkozás összefogásával alakult meg a Pannon Csoport Kft.
A vállalkozás célja egy olyan építőanyag beszerzési társulás létrehozása volt, mely egyrészt biztosítja a tulajdonos vállalkozások önálló, hatékony és direkt együttműködését a beszállító gyártókkal, másrészt a beszállító gyártók részére biztosít egy összefogott, kiszámítható és kiemelt szakmaisággal működtetett beszerzési tevékenységet.


A menedzsment több évtizedes szakmai gyakorlata és tapasztalata alapján az összefogás építő erejének hatékony működtetése mellett 2017 nyarán már 64 tulajdonos vállalkozás 108 értékesítési telephelye fog össze a közös vállalkozás értékét emelve. Nyitottan gondolkodunk a fejlődésről, folyamatosan kapcsolódnak beszerzési társulásunkhoz az új tulajdonos vállalkozások a hazai piac teljes lefedettsége érdekében.


Kiemelt célunk a jövőben is, hogy a Pannon Csoportot támogató stratégiai Beszállító Gyártók számára egy olyan szervezetten együttműködő beszerzési csoport munkáját, hatékony beszerzését és kereskedelmét tudjuk felajánlani és biztosítani, amelyre alapozva biztosan és sikeresen tudja kitűzött terveit, céljait megvalósítani.


Működésünk alapja a win-win megállapodás, mely mindkét fél, vevő és eladó számára biztosítja az együttműködés előnyeit! 

Ez a kiemelt stratégia, a napi szinten működtetett csoportos beszerzési folyamat, valamint a közös, átgondolt és tervezett éves beszerzési értékek járultak hozzá, hogy a Pannon Csoport az ország egyik legértékesebben felépített és leghatékonyabban működtetett kereskedelmi beszerzési csoportjává fejlődjön!


Hegedüs János
Alapító-Vezető Tanácsadó

Pannon Csoport

Pannon Csoport Kft.
Cím: 2045 Törökbálint, Tópark u. 3.
Telefon: +36 70 705 0400
E-mail: csatlakozas@pannoncsoport.hu
Web: www.pannoncsoport.hu